Contact met Rith Internet Services
Welkom
 

Verhuren van uw RecreatieWoning

Natuurlijk verblijft u niet altijd zelf in uw
recreatiewoning het verhuren van uw vakantiehuis kan dan een leuk extraatje opleveren. Wilt u zoveel mogelijk overhouden aan de huurinkomsten dan moet u alles in eigen hand houden van adverteren tot ontvangen van de huurders, van schoonmaken tot reserveringen.

Gaat de verhuur voor een langere periode dan is het belangrijk om dit schriftelijk vast te leggen omdat het anders tegenvalt om de huurders weer weg te krijgen. Stel ook een inventerislijst op en laat deze ondertekenen door de huurders zodat het later niet op een meningsverschil uitloopt wat er wel en niet in de recreatiewoning thuishoorde.

Wilt u uw recreatiewoning voor een langere periode verhuren en dit graag in eigen hand houden kijk dan eens op de websites van de organisaties die zich gespecialiseerd hebben in het verhuren van woningen. Voor een gering bedrag staat uw recreatiewoning al op de site en zo bereikt doelgericht mensen die op zoek zijn naar een verhuurder.

Alle huurwoningen in één overzicht in je mail

zoek woningen

Direct Wonen Verhuren


Staat uw vakantiehuis op een vakantie of bungalowpark dan is het meestal  mogelijk de verhuur uit handen te geven dit is natuurlijk een stuk makkelijker en rustiger wel zullen de huurinkomsten een stuk lager uitvallen omdat de mensen aan de receptie ne de schoonmaakdienst ook betaald moeten worden. Tenslotte kunt u gebruik maken van een reisorganisatie voor vakantiehuizen deze nemen uw recreatiewoning in de vakantiegids op en regelen de reserveringen voor u.

Verhuuropbrengsten vallen in box 3, dus hierover betaalt u geen inkomensbelasting. Maar begroot de verhuuropbrengst  niet te hoog want er zijn nog een aantal bijkomende kosten voor een recreatiebungalow, denk daarbij aan onroerendgoed belasting, forensenbelasting, toeristenbelasting en overige gemeentelijke belastingen. Informeer dus goed wat deze kosten zijn, en als u alles goed op een rijtje heeft kan het verhuren van uw 2e huis lucratief zijn.