Contact met Rith Internet Services
Welkom
 

Kopen van RecreatieBungalows

U heeft het besluit genomen om een recreatiewoning te gaan kopen, maar voor u tot de aanschaf overgaat zullen er eerst verschillende keuzes gemaakt moeten worden.
In welke provincie, regio of gemeente wilt u genieten van uw nieuwe stekje? Het meeste aanbod staat op plaatsen waar in de zomermaanden veel recreatie is dus waar veel vakantiegangers te vinden zijn maar hoe zit het in de winter en vindt u die drukte gezellig of heeft u liever een rustiger plekje.

De kust en aan het water zijn de grootste publiektrekkers in de bossen en natuurgebieden is vaak rustiger hier zijn de 2e huizen ook vaak wat goedkoper.

Wilt u op een recreatiepark vertoeven? Het voordeel hiervan is dat er veel voor u centraal geregeld is, denk daarbij aan schoonmaak en onderhoud en natuurlijk zijn er veel voorzieningen, denk daarbij aan  een zwembad, restaurant, winkel en receptie op een vakantiepark is het wel veel drukker.

En dan nog de vraag wat voor vakantiehuis zoekt u? Een huis van steen of een houten chalet. Wilt u zelf een vakantiehuis bouwen of koopt u liever een 2e huis op een plan dat onderdeel is van een groep te bouwen vakantiehuizen? 

Een plekje vinden om zelf te bouwen zal niet meevallen dus bent u snel aangewezen op een vakantiepark dat met een project nieuw te bouwen recreatiewoningen bezig is. Maar ook is er een groot aanbod van bestaande recreatiebungalows.

Natuurlijk kunt u in plaats van een stenen bungalow kiezen voor een houten chalet, als u een nieuwe koopt is het belangrijk dat u er wel een plaats op een vakantiepark voor heeft. Ook in het aanbod van bestaande chalets is er heel veel keuze. Met het zorgvuldig afwegen van alle voor en nadelen kan latere teleurstelling worden voorkomen.

Dan is er natuurlijk de vraag hoe gaan we het financieel regelen, stoppen we al ons eigen geld erin, lenen we een gedeelte of proberen we de recreatiebungalow helemaal te financieren? De rente van een hypotheek of geldlening is niet aftrekbaar zoals bij een gewone een hypotheek dus dat voordeel heeft u niet het belangrijkste is om voor het beste rente tarief te kunnen lenen.

Op zoek naar een lening voor uw Recreatiebungalow, Chalet of Vakantiehuis?

U bent op zoek naar een lening om uw Chalet, Vakantiewoning of Recreatiebungalow te financieren, nu weten wij van Recreatiebungalows.net dat het zoeken naar de beste en aantrekkelijkste lening een heel gedoe is. Daarom hebben wij een paar aanbieders van leningen opgezocht die in het oerwoud van leniningen en rentes de goedkopste leningen met de aantrekkelijkste rentes voor u op een rijtje hebben gezet.

Voordelig geld lenen? KredietSpotter.nl!

KredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan doen! In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet.