Contact met Rith Internet Services
Welkom
 

Hypotheek en Geldleningen voor vakantiehuizen

Voor een hypotheek voor uw vakantiehuis gelden andere regels en voorwaarden dan voor een regulier hypotheek voor een normale woning en het is de laatste jaren dan ook steeds moeilijker geworden een normale hypotheek te krijgen voor uw vakantiehuis.. U kunt alleen een hypotheek krijgen als de  recreatiewoning op eigen grond staat en dus niet op gehuurde grond staat, ook erfpacht voldoet aan de eisen van de hypotheek verstrekker.

 

Voldoet u niet aan deze eisen dan zult u voor het finacieren van uw chalet, vakantiewoning of recreatiewoning genoegen moeten nemen met een persoonlijke lening of een lening die daar op lijkt. Op het Internet zijn diverse aanbieders en makelaars die voor u de gunstigste leningen kunnen vinden met een aantrekkelijke rente. Vaak is een lening voor een vakantiehuis of recreatiebungalow goedkoper dan voor een auto of een ander artikel omdat uw vakantie woning toch waardevast is en blijft.

Op zoek naar een lening voor uw Recreatiebungalow, Chalet of Vakantiehuis?

U bent op zoek naar een lening om uw Chalet, Vakantiewoning of Recreatiebungalow te financieren, nu weten wij van Recreatiebungalows.net dat het zoeken naar de beste en aantrekkelijkste lening een heel gedoe is. Daarom hebben wij een paar aanbieders van leningen opgezocht die in het oerwoud van leniningen en rentes de goedkopste leningen met de aantrekkelijkste rentes voor u op een rijtje hebben gezet.

Voordelig geld lenen? KredietSpotter.nl!

KredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Ze neme u het meeste werk uit handen door op zoek te gaan naar de voordeligste en gunstigste lening voor u. Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan doen! In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet. Vul op de website het bedrag in dat u wilt lenen en nog dezelfde dag ontvangt u een vrijblijvende offerte.

De-leningmakelaar.nl - online geld lenen

Eenvoudig geld lenen.nl
Op de website eenvoudiggeldlenen.nl staat een overzicht van krediet verleners waar uw aanvraag kunt indienen om geld te lenen voor uw recreatiewoning.

Eenvoudig geld lenen

Meer regels en feiten voor een hypotheek

De rente van de hypotheek en gewone lening zijn niet aftrekbaar en ook de verbouw en onderhoudskosten zijn niet aftrekbaar, ook als een deel van de hypotheek van de eerste woning word gebruik is de rente niet aftrekbaar.

Banken en andere hypotheek verstrekkers bouwen meer zekerheid in bij de financiering van een vakantiehuis dus zullen de meeste er voor kiezen niet het gehele object te financieren. U zult dus eenĀ  gedeelte met eigen geld moeten betalen dit kan met spaargeld maar ook met de hypotheek van de overwaarde van uw eerste huis.

Vaak zal ook de rente voor uw vakantiehuis hoger zijn dan bij hypotheken voor uw eerste woning. Als er sprake is van gegarandeerde huurinkomsten kunt u deze meenemen in het bruto jaar inkomen waar de hypotheek op verstrek word wel moet de lening dan vaak in 20 jaar worden afgelost.

Het gedeeltelijk of permanent verhuren van uw recreatiewoning wordt door de banken wel toegestaan dit in tegenstelling van wat er vaak in de standaard hypotheekacte word vermeld.

Bovenstaande is vooral van toepassing op recreatiebungalows van gebouwen van steen, voor chalets en stacaravans gelden vaak andere regels en de eerste vraag daarbij is of het roerend of onroerend goed is. Een houtenĀ  chalet of stacaravan zijn onroerend als het duurzaam met de grond verenigd is en het voor iedereen duidelijk is dat het chalet of stacaravan bestemd is om duurzaam ter plaatse te blijven.