Contact met Rith Internet Services
Welkom
 

2e huis in het Buitenland

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor een 2e Buitenland
huis tekopen in het buitenland, natuurlijk zijn Belgie, met name de Ardennen, en Duitsland erg in trek. Maar ook zijn van oudsher Frankrijk, de Spaanse Costa's Turkije en Italie zijn erg populair.

Wilt u op vakantie naar Italie kijk dan eens op www.italie-vakantiehuisje.nl voor veel informatie over vakanties initalie en een vakantiehuisjes in italie.

Natuurlijk gelden in al deze landen andere regels dan in Nederland op het gebied van kopen, belastingen, huren en verhuren. Het is daarom erg belangrijk om u vooraf goed voor te bereiden en in te laten lichten over de mogelijkheden in het land van uw keuze.

Ook voor vakantiehuizen in het buitenland kan verhuren erg lucratief zijn bedenk wel dat er het e.e.a wat moeilijker te realisren is dan met een vakantiehuis in Nederland, denk dat met name aan de schoonmaak en onderhoud even heen en weer rijden naar Zuid Frankrijk is natuurlijk geen optie. Het inschakelen van een verhuurorganistie is dan ook aan te bevelen, deze mensen hebben de ervaring en kennen het land natuurlijk en nemen u veel werk uit handen.

Wij hebben een aantal links voor u op een rijtje gezet om u vast een beetje op weg te helpen. Klik op de link van uw keuze.

Vakantiehuis kopen in Belgie

Vakantiehuis kopen in Frankrijk

Vakantiehuis kopen in Spanje

Vakantiehuis kopen in Italie